Meteen naar de inhoud

Sponsoring

Naast de tijd en energie die de holding in TVR en VGE steekt, sponsort Sinvest Group ook projecten die maatschappelijke impact hebben. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we een verplichting hebben om onze kennis ook op andere vlakken toe te passen, buiten onze bedrijven.

Waterpomp in Tanzania

In december 2019 plaatste SIBO Fluidra, toen nog voor een deel onderdeel van Sinvest Group, een waterpomp in het dorp Irkeepus in Tanzania. In 2018 overleden daar 37 doprsgenoten aan cholera, en bacterie die voorkomt in oppervlaktewater en heftige diarree veroorzaakt. Het belang van schoon en veilig water voor de toekomst van het dorp is daarom groot.

De Stichting Medisch Werk Mumbai ondersteunt kleinschalige medische programma’s voor allerarmsten in India, met name vrouwen en kinderen. De stichting is opgericht door huisartsen Carlo en Trees van de Bilt, toen zij besloten te stoppen met hun huisartsenpraktijk in Heeswijk-Dinther om kleinschalige medische projecten te gaan ondersteunen.

Lokale verenigingen

Omdat Sinvest Group maatschappelijk betrokken wil zijn, sponsoren we ook regelmatig plaatselijke verengingen en stichtingen zoals zwemvereniging Gorgo, De Koninklijke Fanfare Sint Willibrord, het dorpsmagazine D’n HaDeejer en de Meierijsche Museumboerderij.