Meteen naar de inhoud

Over Sinvest Group

Sinvest Group B.V. is een holding van bedrijven die hoogwaardige producten ontwikkelen, produceren en verkopen op het gebied van zwembaden en desinfectie van afval-, drink- en zwemwater. Leden van de Sinvest Group zijn het UV-C productiebedrijf VGE B.V. en het zwembadproductiebedrijf TVR Kunststoffen B.V..

Innovatief ondernemerschap

De bedrijven binnen Sinvest Group hebben hun eigen identiteit en hun eigen klanten. Met het oog op een duurzame toekomst, vormt innovatie de basis van de ondernemingen.

Hoe het ooit begon

Sinvest Group is ontstaan toen Mario Sigmans SIBO oprichtte, in 1993. Sinds de oprichting is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver- en beregeningsproducten. Onder leiding van de Sinvest Group is SIBO uitgebouwd tot een volwassen bedrijf met ruim 75 medewerkers in dienst. In 2016 is SIBO onderdeel geworden van de Fluidra Group, waardoor het bedrijf geen onderdeel meer is van Sinvest Group. In 2012 is VGE BV onderdeel geworden van de Sinvest Group en in 2021 is TvR kunststoffen daar nog aan toegevoegd.