Meteen naar de inhoud

Sponsoring

Naast de tijd en energie die de holding in TVR en VGE steekt, sponsort Sinvest Group ook projecten die maatschappelijke impact hebben. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we een verplichting hebben om onze kennis ook op andere vlakken toe te passen, buiten onze bedrijven.

Waterpomp in Tanzania

De bedrijven binnen Sinvest Group hebben hun eigen identiteit en hun eigen klanten. Met het oog op een duurzame toekomst, vormt innovatie de basis van de ondernemingen.

Stichting Medisch Werk Mumbai

Sinvest Group is ontstaan toen Mario Sigmans SIBO oprichtte, in 1993. Sinds de oprichting is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver- en beregeningsproducten. Onder leiding van de Sinvest Group is SIBO uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met ruim 75 medewerkers in dienst. In 2016 is SIBO onderdeel geworden van de Fluidra Group, waardoor het bedrijf geen onderdeel meer is van Sinvest Group.

Lokale verenigingen

Omdat Sinvest Group maatschappelijk betrokken wil zijn, sponsoren we ook regelmatig plaatselijke verengingen en stichtingen zoals zwemvereniging Gorgo, De Koninklijke Fanfare Sint Willibrord, het dorpsmagazine D’n HaDeejer en de Meierijsche Museumboerderij.

sinvest_group tanzania sibo fluidra